OVER MIJ


Meer dan 20 jaar werkte ik met slachtoffers en verdachten van ingrijpende en minder ingrijpende gebeurtenissen.

Ik bracht o.a. slechtnieuwsmeldingen aan volwassenen, jongeren en kinderen n.a.v. het overlijden van een naaste, begeleidde nabestaanden tijdens het afscheid nemen en ik luisterde vooral vele jaren naar volwassenen, jongeren en kinderen die het gevoel hadden even niet meer te weten hoe ze verder moesten door een verlies dat hen was overkomen of door moeilijkheden die op hun pad waren verschenen. Ik zag hierbij heel wat verdriet, woede, onmacht,... 


Deze ervaringen leerden mij dat het ons op sommige momenten relatief makkelijk lukt om om te gaan met de moeilijkheden die het leven ons biedt en dat we daar op andere momenten volledig in vast lijken te lopen. 


Vanuit al deze ervaringen en mijn persoonlijke belevingen ontstond deze website en het aanbod dat je hierop kan terugvinden. Moeilijkheden zijn een onderdeel van het leven, jammer genoeg kan ik deze niet laten verdwijnen. Tijdens de trainingen, workshops en een-op-een begeleiding komen er wel technieken en processen aan bod die je stap voor stap en heel praktisch in je dagelijks leven kan gaan toepassen. Zo zet je stappen in de richting van een bewuster leven, meer innerlijke rust en de mogelijkheid om opnieuw ruimte te maken voor dingen die echt belangrijk voor je zijn. 


Sandy

Sandy Bastiaenssen

Gevolgde opleidingen :


Integratieve psychotherapie (AIHP - io)

Integratieve rouw- en verliesbegeleiding (Educatieve academie)

ACT - acceptance and commitment therapy voor jongeren (ACT-academie)

ACT - acceptance and commitment therapy basisopleiding (ACT-academie)

Yogadocentenopleiding (Purusha)